Medlemslogin

Søg på Tollerklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Tollerklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Toller søger nyt hjem

Der kan opstå en situation, hvor man ikke kan have sin hund mere p.g.a. nyt arbejde, bolig, sygdom etc.

Hvis hunden ellers er en både fysisk og mentalt sund hund, har man igennem denne ”Brugerservice” mulighed for at søge efter et nyt godt hjem til den.

Er man i en sådan situation kan man henvende sig til klubbens formand med detaljer omkring sig selv og hunden. Vi vil opfordre til, at der vedlægges et eller flere billeder af hunden, gerne taget fra siden og med hunden stående – så evt. interesserede kan danne sig et indtryk af den. Derefter vil disse blive lagt på hjemmesiden.

Det er meningen at interesserede sender en mail til formand@tollerklubben.dk men en beskrivelse af hvem man er, hvilken hund man er interessert i samt hvad man kan tilbyde omplaceringshunden.

Formanden vil så stå for den videre kontakt til ejerne af hunden, og efterfølgende som mellemmand indtil begge parter er klar til at udveksle oplysninger.

Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at denne service IKKE er en salgsside og at der ikke kan kræves penge for hunden. Der kan evt. tages et mindre beløb for foder, kurv, legetøj mv. Det går alene – og primært - ud på at finde et egnet hjem og en god familie til den.

Vi håber fra bestyrelsens side, at dette tiltag vil hjælpe.

P.t. ingen ompladseringshunde


Aktiviteter/kalender


Nytår gåtur
13. januar 2019
Nytårsgåtur Vi mødes kl 10 på på P-pladsen ved Østre søbad, Horsensvej 2, 8600 Silkeborg og går en tur i den skønne natur. Der er hundeskov på en del af turen, så hundene har mulighed for at løbe løs, hvad man ønsker dette.

Læs mere...

Kalenderoversigt - klik her

Tollerbladet 1/2018

Tollerbladet 1/2018 er klar til download

Tollerdays

Her finder du resultater fra Tollerdays

Hvalpeanvisning

Jeg vil meget gerne, hvis I vil dele jeres oplysninger og info med hvalpeanvisningen, om hvilke hvalpeplaner i har og hvornår I forventer i fremtiden at lave en parring.
Det er oplysninger, som jeg kan bruge, når der bliver spurgt om hvor der kommer hvalpe og ca. hvornår.
Vil du hjælp mig til at blive bedre i fremtiden til at guide tollerejerne, så smid rask en mail af sted til mig: hvalpeanvisning@tollerklubben.dk