Medlemslogin

Søg på Tollerklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

Søg på Tollerklubben

Indtast søgeord nedenfor og klik "Søg"

×

Velkommen til Kreds Nordjylland

Toll Nord træner fra april frem til oktober i Folkeparken i Hjørring – Svanelunden 9800 Hjørring og Bagterp Plantage, Aalborgvej 9800 Hjørring. Dette er om onsdagen.

Vi starter med en fælles lufte tur for dem der har lyst og tid, mødes kl. 18.30 og går så en halv times tid hvorefter vi træner det der nu står på planen for denne aften.

Vi træner jagt, brugsprøve, spor, rally, lydighed og socialisering som vi har på planen to eller tre gange efter hinanden så vi kan bruge og videreudvikle det vi har lært. 

Vi mener der skal være et tilbud for alle i Toll Nord. Du er altid meget velkommen, uanset hvad du vil træne. Du er også velkommen med nye idér som vi kan implementere i vores træning.

Efter træningen lægger Jørn og Else stue til, hvor vi snakker om dagens træning, forestående udstillinger, prøver samt diverse arrangementer- ja, alt mellem himmel og jord som kan være vigtigt for en flok hundetosser, over en kop kaffe og lidt brød.

Når vi har passeret den 1. oktober går vi over til lørdags træning. Det foregår på DcH Hjørrings arealer i Forstbotanisk Have på Aalborgvej 142, 9800 Hjørring. 

Planen for de enkelte trænings lørdage finder du under "kalender".Vi træner kl. 11.30 hvoreter vi indtager Kaffen i klubhuset.

I Toll Nord vægter vi det sociale fællesskab højt og du er altid velkommen til at komme forbi og deltage i træningen, få en snak med os og være en del af Toll Nord.

Du velkommen med spørgsmål og kommentarer til Jørn Johansen, som er trænings leder på telefon: 2962 1424 eller Marianne Kolind, formand for Toll Nord på dette nr: 20630829.

 

Vel mødt i Toll Nord.


Kontakt kreds Nordjylland


Navn
E-mailadresse
Evt. telefon
Kommentarer